Checklist: wat doet au?

Greenskins vs. Gutbusters
Wat doe je als je te veel achterstallige modellen eindelijk van een klets verf voorzien hebt? Inderdaad dan ram je ze met een grote klats op tafel (niet te groot, zo stevig is de lijm nu ook weer niet). Op tafel één maakten gisteravond een ongekend grote hoeveelheid vers geschilderde (of slechts eenmaal ingezette) figuren hun entree in de vorm van een gecombineerd Troggoth en Orruk leger versus Gutbusters. Een felle strijd om bezit van twee meteorieten brak al snel los. Enkele belangrijke observaties voor aspirant generaals:

– Colossal Squigs doen au;
– Trollenkots doet au;
– Ogres doen au;
– Orruk Chariots niet zozeer…

Flesheater Courts on campaign
Tot zover tafel één, door naar tafel twee waar een grommende strijdbende rottende lijken…excuseer…een nobele partij ridders op queeste, vriendelijk aan een lokaal aanwezige Stormcast vroegen of er tips over de versteenvloek te krijgen waren (letterlijke tekst: “Ugh ugh, aargh, ugh, yurg, grrrrb?” De man in het goud was echter wat afgeleid door een enorme collectie chaosdemonen. Klaarblijkelijk moest er eerst wat hulp geboden worden, voordat onze nobele ondoden verder konden met hun CDVZNGW (Campagne Die Vooralsnog Zonder Naam Gevoerd Wordt).

Volgende week meer squigs, wellicht meer campagne en zeker meer plastic poppetjes met belangrijke taken op de te-doen lijst.

Comments are closed