Sluwe Scharlaken Slachters Slaan Sneller

Het was een rustige avond gisteren, het lijkt welhaast alsof er mensen met vakantie zijn! Edoch niet op onze tafels…

Crimson Slaughter vs. Death Guard
…waar de trotse leden van de grootste club bruten in de distopische toekomst die ze 40K noemen druk bezig waren met bruut zijn. De Crimson Slaughter (of zullen we ze Schalken Slachters noemen?), namen het op tegen de ‘mannen met een zorgwekkend kuchje’ van de Doodswacht (Death Guard voor niet ingewijden). De strijd was zowel bloederig als snotterig met als grootste uitdaging een onderscheid maken tussen zombies van de ene zijde en fanatische cult-volgers van de andere. ‘Die met dat verdacht loopje’, is niet de beste doelwit-omschrijving om aan de schutters door te geven. Het leek wel alsof de mannen met een hogere rang niet echt geboeid waren om het lot van deze figuren.

Legion of Blood vs. Seraphon
Iets verderop schuifelde een bende lijken richting een verzameling kikvorsmannen. Het was het startschot van een set van drie gelinkte campagne-slagen. We komen later terug met een uitgebreider verslag. De aankomst van een (nog niet helemaal afgeschilderd) klapperend kunstgebit was zeker het vermelden waard.

Tot zover deze wat beknopte samenvatting. Volgende keer meer (en hopelijk scherpere) foto’s. Iets serieuzer campaign-verslag volgt zodra alle naam- en rugnummers bekend zijn.

Comments are closed