Khorne Kervel en Khaine Klimop

“War, what is it good for?” Dat vroeg Edwin Starr zich Jaren geleden hardop af. Wie had durven denken dat daar een antwoord op is. Het is namelijk fantastisch voor de bloemen en planten zoals Khorne Kervel en Khaine Klimop. Beetje extra bloed en floep je tuin leeft weer helemaal op.

Stormcast Eternals vs Undead
Helaas voor de bloemen en planten namen Sigmars Zappers het op tegen Ondode Aso’s. Als er al bloed richting bloemen en planten viel, werd het gretig opgeslurpt door aanwezige bloedzuigers (de leuke variant, niet die van de Belastingdienst). Pro-tip voor diegenen die Stardrake op Deel II van het kentekenbewijs hebben staan: Zombies zijn niet het beste doelwit voor de ingebouwde slechte adem van dit rijdier.

Astra Militarum vs Tyranids
Iets verderop klonk een andersoortig, maar minsten zo luidruchtig geklop
Maak me niet kwaad, riep de Guardsman vol haat
Toch volgde een stormpas, je kon zien dat het een Ravener was
Met een ruk aan de trekker, verwijderde onze Guardsman diens stekker
Met twee zessen op rij, bleef hij biosoep-vrij
Zo heeft de Hive Mind geleerd, dat zelf de laagste rang Guardsman zich verweert

(Jazeker, als die hele Zwarte P. discussie nu al mag, mag Sinterklaasrijm ook! Zijn er al pepernoten bij de Albert Heijn?)

Eldar vs Imperial Fists
Komen we ter afronding bij de mysterieuze ruzie rondom een defecte zweefbrommer. Als je panne hebt, bel je de ANWB en wordt het opgelost. Dat zou je althans denken. Maar om vooralsnog duistere reden brak er ruzie uit tussen mede-Eldar van onze getroffen zweefbrommerbezitter en de ter plaatse verschenen bestuurders van de wagens met de welkbekende gele kleur. Een waanzinnig handgemeen brak uit en eindigde met in ieder geval één gekantelde maxi-formaat bestelbus. Ooggetuigen wordt gevraagd contact op te nemen met Opsporing Verzocht om de betrokken hooligans

Comments are closed